Buggy's
Not allowed
Qualifying
Yes
Pin position
3
Greenspeed
10,4ft
Vandaag
15°
broken clouds
Morgen
12°
overcast clouds
Array
(
  [0] => Array
    (
      [content] => LET OP! 

De aanrijroute naar The International is tijdelijk drastisch veranderd.
      [start_date] => 2024-04-26
      [end_date] => 2024-08-18
    )

)
Bijzonderheden
LET OP! De aanrijroute naar The International is tijdelijk drastisch veranderd.

The International

 

Big City, Bright Lights. Het gewaagde concept om met The International een zeer uitdagende, beeldschone en zeer goed onderhouden golfbaan aan te leggen in een grootstedelijke omgeving is -al zeggen we het zelf- meer dan geslaagd. Het pure karakter van de zeer geonduleerde baan, de aangenaam moderne uitstraling van het clubhuis en het absolute topniveau van de horeca en high-end-service maken een dagje op The International tot een ongekende belevenis. Een belevenis die we overigens wel exclusief houden voor leden van The International en hun gasten.

 

De Club

De Club

 

The International is een unieke club in Nederland. Het onderscheidende karakter van The International zit hem vooral in de eigentijdsheid van de baan, het clubhuis en de leden. The International is op geen enkele manier te vergelijken met een traditionele golfvereniging. De sfeer op de baan en binnen de club zijn ontspannen en open, op basis van volstrekte gelijkwaardigheid en wars van oude tradities en tuttigheid.

Ook qua kwaliteit staat The International op eenzame hoogte. Baan, clubhuis, horeca en service zijn van het hoogst denkbare niveau, en de leden en hun gasten weten dat te waarderen. Een dagje op The International staat dan ook volledig in het teken van genieten, en het team van The International doet er alles aan om dat te waarborgen.

 

De Baan

De Baan

 

De door topgolfer Ian Woosnam in combinatie met Mastergolf ontworpen baan is misschien wel de mooiste van Nederland. Het design van de baan maakt optimaal gebruik van het zeer geaccidenteerde terrein -met hoogteverschillen tot wel 14 meter-, kent uitdagende waterpartijen en biedt ook de niet-golfer vanaf het grote terras van het clubhuis een onvoorstelbaar mooi uitzicht.

De holes zijn zeer verschillend, zowel qua lay-out als qua uitdaging. Van een extreem lange hole zonder bunkers tot een zeer korte hole met maar liefst acht bunkers voor de green en van smalle rechte holes met aflopende fairways tot listige doglegs met soms zelfs blinde slagen. De greens zijn groot, snel en zeer geonduleerd, en zo ontworpen dat er een groot aantal spannende pin-posities mogelijk zijn. Daarnaast worden de greens afwisselend beschermd door waterpartijen, strategisch aangelegde bunkers en serieuze hoogteverschillen. Of een combinatie hiervan.

Tussen de holes bevindt zich een natuurlijk heuvellandschap, waardoor je vrijwel overal in de baan het aangename gevoel hebt alleen op je eigen fairway te spelen. Dat plezierige gevoel wordt versterkt door de schoonheid van veel gebruikte materialen, zoals de prachtige Portugese natuurstenen van de paden, de beschoeiing en de aanduiding van de holes. Ook het clubhuis is grotendeels opgetrokken uit deze schitterende stenen, waardoor alles op en rond de baan een fraai en harmonieus geheel wordt.

 

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

 

Hoewel de beschikbaarheid van het aantal lidmaatschappen is gelimiteerd, is het op dit moment nog mogelijk om lid te worden van The International. Om optimaal invulling te geven aan de verschillende wensen vanuit de markt, hebben we twee lidmaatschapsvormen gecreëerd die u een volwaardig speelrecht bieden: het Private lidmaatschap en het Corporate lidmaatschap. Daarnaast hebben we nog een lidmaatschapsvorm zonder speelrecht, het City Club Membership.

Een lidmaatschap van The International geeft u niet alleen onbeperkt speelrecht op misschien wel de mooiste en in ieder geval de meest uitdagende golfbaan van Nederland, maar geeft u ook toegang tot alle exclusieve privileges van onze club. Van bag drop tot clubcleaning, van driving range tot Fitness Club en van persoonlijke lockers voor uw gasten tot life cooking in de baan.

Zonder lidmaatschap kunt u alleen op uitnodiging toegang krijgen tot het restaurant, de baan en alle andere voorzieningen van de club.

 

Faciliteiten

Faciliteiten

 

Service is een belangrijk onderdeel van het concept van The International. Dat doen wij door onze leden en hun gasten zo veel mogelijk te ontzorgen. Tijdens het genieten van hun rondje golf, maar ook tijdens het bezoek aan onze horeca of het gebruik van de andere voorzieningen die wij de hedendaagse golfliefhebber en/of zakenman te bieden hebben.

 

Contact

Contact

 

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met de receptie van The International via 020 – 303 4444 of info@theinternational.nl.

Ons adres is:
Oude Haagseweg 200
1171 PE  Badhoevedorp

Kijk hier voor een routebeschrijving.

privacy statement

 

Topbaan. Perfecte locatie om af en toe te komen trainen of spelen, en de condities zijn altijd goed. Je kan zien dat er aan alle details aandacht is besteed.