De Club

De Club

 

The International is een unieke club in Nederland. Het onderscheidende karakter van The International zit hem vooral in de eigentijdsheid van de baan, het clubhuis en de leden. The International is op geen enkele manier te vergelijken met een traditionele golfvereniging. De sfeer op de baan en binnen de club zijn ontspannen en open, op basis van volstrekte gelijkwaardigheid en wars van oude tradities en tuttigheid.

Ook qua kwaliteit staat The International op eenzame hoogte. Baan, clubhuis, horeca en service zijn van het hoogst denkbare niveau, en de leden en hun gasten weten dat te waarderen. Een dagje op The International staat dan ook volledig in het teken van genieten, en het team van The International doet er alles aan om dat te waarborgen.

 

Het Concept

Het Concept

 

Met het unieke CityClub concept van The International hebben we een plek gecreëerd waar de moderne manager of ondernemer op een steenworp afstand van zijn kantoor alle noodzakelijke voorzieningen treft voor zijn zakelijke doeleinden, of om die juist even te ontvluchten. En dat allemaal op topniveau.

Alles op The International ademt service en kwaliteit. De door Ian Woosnam in combinatie met Mastergolf ontworpen par-73 Championship course wordt door velen gezien als de beste baan van Nederland. Mooi, uitdagend en strategisch sterk. Het door het gerenommeerde Mecanoo ontwikkelde en door Piet Boon ingerichte clubhuis ademt internationale allure uit. En met een keuken die kan wedijveren met de sterrenrestaurants uit de stad heeft The International zonder enige discussie de beste horeca op een Nederlandse golfbaan.

 

Het Team

Het Team

 

Hoe geweldig mooi onze baan en ons clubhuis ook zijn, het succes van The International is vooral gebaseerd op de kwaliteit van de mensen. We zijn er dan ook trots op dat we een team hebben kunnen smeden van gepassioneerde professionals die precies weten hoe ze onze leden en hun gasten iedere keer weer ‘de mooiste dag van hun leven’ kunnen bezorgen.

 

Referenties

Referenties

Topbaan. Perfecte locatie om af en toe te komen trainen of spelen, en de condities zijn altijd goed. Je kan zien dat er aan alle details aandacht is besteed.

 
 

Gallery

Gallery

 

In de loop der jaren zijn er van The International een keur aan foto’s gemaakt die een goede indruk geven van de schoonheid van de baan, ook in de verschillende jaargetijden. Heeft u zelf ook een mooie foto van de baan: stuur ‘m naar info@theinternational.nl en wij zorgen ervoor dat hij tussen onderstaande foto’s komt te staan.