Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

 

Hoewel de beschikbaarheid van het aantal lidmaatschappen is gelimiteerd, is het op dit moment nog mogelijk om lid te worden van The International. Om optimaal invulling te geven aan de verschillende wensen vanuit de markt, hebben we twee lidmaatschapsvormen gecreëerd die u een volwaardig speelrecht bieden: het Private lidmaatschap en het Corporate lidmaatschap. Daarnaast hebben we nog een lidmaatschapsvorm zonder speelrecht, het City Club Membership.

Een lidmaatschap van The International geeft u niet alleen onbeperkt speelrecht op misschien wel de mooiste en in ieder geval de meest uitdagende golfbaan van Nederland, maar geeft u ook toegang tot alle exclusieve privileges van onze club. Van bag drop tot clubcleaning, van driving range tot Fitness Club en van persoonlijke lockers voor uw gasten tot life cooking in de baan.

Zonder lidmaatschap kunt u alleen op uitnodiging toegang krijgen tot het restaurant, de baan en alle andere voorzieningen van de club.

 

Private

Private

 

Voor een gelimiteerd aantal golfers bieden wij de mogelijkheid om Private Member te worden van The International. Private Members investeren in de club door middel van de aanschaf van een ledencertificaat, en verwerven daarmee het exclusieve recht om gebruik te mogen maken van alle faciliteiten van de club.
Jaarlijks betaalt u vervolgens een lidmaatschapsbijdrage waarvoor u dan ongelimiteerd kunt golfen op de baan, gasten kunt uitnodigen om met u te komen spelen en gebruik kunt maken van alle andere faciliteiten die de club te bieden heeft.

Het verschil met het Corporate lidmaatschap is dat u een ‘aandeel in de club’ verwerft, waardoor u een lagere jaarlijkse bijdrage betaalt dan Corporate Members, die hun ‘aandeel’ als het waren huren.

Op dit moment is het nog mogelijk om Private Member te worden. Neem voor meer informatie over de voorwaarden, de mogelijkheden en de kosten contact op met linda@theinternational.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

 

Corporate

Corporate

 

Een beperkt aantal golfers bieden wij de mogelijkheid om Corporate Member te worden van The International. Het Corporate Membership is een meerjarige overeenkomst waarbij per lidmaatschap één speler het exclusieve recht verwerft gebruik te mogen maken van alle faciliteiten van de club. Tijdens deze contractperiode betaalt u jaarlijks een lidmaatschapsbijdrage, waarvoor u dezelfde speelrechten verwerft als Private members. Het verschil met en Private Membership is dat u niet hoeft te investeren in een aandeel van de club, maar het aandeel als het ware huurt. Daardoor betaalt u in totaal een hogere jaarlijkse bijdrage dan Private Members.

Neem voor meer informatie over de voorwaarden, de mogelijkheden en de kosten contact op met linda@theinternational.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

 

City Club

City Club

 

Wie alleen gebruik wil maken van de uitstekende horeca-faciliteiten van het clubhuis, kan kiezen voor het City Club Membership. Daarmee bent u altijd welkom in ons restaurant voor een vroeg ontbijt of een uitgebreide lunch. Een borrel op het terras of een heerlijk diner bij de haard. Met of zonder gasten. Bovendien heeft u als CityClub Member de mogelijkheid om met korting een vergaderruimte bij ons te boeken.

Voor meer informatie over het City Club lidmaatschap kunt u contact op nemen met linda@theinternational.nl of het onderstaande contactformulier gebruiken.

 

Contact