Faciliteiten

Faciliteiten

 

Vanuit het CityClub concept voorziet The International haar leden naast alle hoogwaardige voorzieningen op het gebied van golf ook van een groot aantal faciliteiten voor de moderne businessman of -vrouw.

 

Vergaderruimtes

Vergaderruimtes

 

The International is niet alleen een heerlijke plek om te golfen en te eten, maar ook een inspirerende locatie om te vergaderen. We beschikken over meerdere vergaderruimtes, allen voorzien van alle benodigde faciliteiten. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van onze geweldige horeca. En krijgt u grote pluspunten als het prachtige uitzicht, de goede bereikbaarheid en het (gratis) parkeergemak er ook vanzelf bij.

 

Het Restaurant

Het Restaurant

 

Eén van de succesfactoren van het concept van The International is de kwaliteit van het restaurant. Onze chef kok Justin de Haan stuurt een keukenbrigade aan die op hoog niveau de meest uiteenlopende heerlijkheden weet te bereiden. Van een ‘broodje in de baan’ tot een enorme variatie aan sharing fingerfood na afloop van een ronde en van een verfijnde lunch tot een culinair meer-gangen diner met bijpassende wijnen. Als ergens de absolute kwaliteitsambities van The International duidelijk worden, dan is het wel in de keuken.

 

 

Fitness Club

Fitness Club

 

Wie naast het werken, vergaderen of golfen nog manieren zoekt om zich lekker te ontspannen (of in te spannen) kan terecht in de Fitness Club op de benedenverdieping van ons pand. Daar kunt u -indien gewenst samen met onze personal trainer Winston Ronde- werken aan uw algehele fitheid of op speciale apparaten golf-specifieke trainingen doen. Winston is gecertificeerd door het Titleist Perfomance Institute en helpt u graag bij uw oefeningen. Ook kan hij samen met u een heel trainingsprogramma opstellen.

 

Golfschool

Golfschool

 

Of u nu de eerste stappen wilt zetten op weg naar handicap 54 of uw single handicap nog verder wilt verlagen: onze PGA-professionals Mark, Remko en Martin staan klaar om samen met u te werken aan het vergroten van uw golfplezier. Als lid kunt individuele lessessies boeken bij elk van onze professionals. Daarbij maken we gebruik van moderne leermiddelen zoals video en Trackman, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen uw spel te verbeteren.

Naast individuele lessen organiseren Mark, Remko en Martin ook enkele gezamenlijke lesactiviteiten. Zo zijn er het hele jaar door speciale masterclasses, waarbij u in kleine groepjes wordt bijgespijkerd in een aantal specifieke onderdelen van het golfspel. En kunt u zich aanmelden voor de zogenaamde mini-pro-ams, waarbij u met de professionals de baan in gaat voor een onderlinge wedstrijd gecombineerd met tips en adviezen in de praktijk.

 

Driving range

Driving range

 

The International beschikt over een (deels overdekte) driving range met ruim voldoende afslagplaatsen. De gratis te gebruiken driving range ballen zijn echte golfballen, en u kunt zowel van almost real kunstgras als van echt gras afslaan. Daarnaast zijn er meerdere oefengreens waar u zowel het putten als het korte werk kunt oefenen (ook uw bunkerslagen).

 

Evenementen

Evenementen

 

Het is ook mogelijk om op The International een evenement te organiseren. Dat kan een zakelijke golfdag zijn met uw bedrijf, maar ook een huwelijk of een andere feestelijke gelegenheid.

 
 

Golfdagen

 
 

Natuurlijk kunt u met uw bedrijf ook de baan geheel of gedeeltelijk afhuren voor het organiseren van uw eigen golfdag. Een ideale mogelijkheid om uw gasten een keer kennis te laten maken met een baan waar ze zonder introductie geen toegang tot kunnen krijgen. We helpen u graag met de organisatie en alle andere mogelijkheden om zo’n dag voor uw relaties een onvergetelijke ervaring te laten zijn. Neem gerust even contact op met ons: 020 303 4444 of info@theinternational.nl

 
 
 

Feestlocatie

 

The International wordt ook regelmatig gebruikt als feestlocaties. Van trouwerij tot Barmitswa en van promotiefeest tot verjaardagsdiner. Onze horeca weet voor iedere gelegenheid het clubhuis om te bouwen tot de gewenste uitstraling.